Bent u op zoek naar dé cruise die het beste bij u past? Bij ons bent u aan het juiste adres! 

Door onze jarenlange ervaring in de cruisewereld garanderen wij u professioneel advies. Daar wij zelf reeds aan boord waren van de meeste schepen weten wij perfect op welk schip u zich het beste thuisvoelt!

cruises

Wenst u meer info? Aarzel niet en contacteer onze reisadviseurs.

Jempi Reizen, uw cruisespecialist

Het aanbieden van de juiste cruise, afgestemd op uw individuele behoefte is onze dagdagelijkse uitdaging. Samen met u komen we tot de beste cruise en dit in functie van uw budget. Benieuwd naar ons aanbod?

Klik hier en ontdek onze cruises >

 

Zondag 6 augustus tot zondag 20 augustus 2017

IJsland ligt aan de rand van de Noordpool en is een land als geen ander. Want waar anders vindt u smeulende vulkanen, tienduizenden watervallen, de grootste gletsjers van Europa, 1 miljoen papegaaiduikers, borrelende modderpoelen, spuitende geisers, het noorderlicht en de middennachtzon? 

Ontdek hier het volledige programma >

 

De traditie van luxecruises, al meer dan 120 jaar!
Woensdag 7 februari tot donderdag 1 maart 2018

Vaar mee met Hapag-Lloyd naar Antarctica, het koudste, winderigste, droogste en hoogst gelegen continent ter wereld. Antartica is voor 99,6 % bedekt met ijs. Het klimaat op Antarctica is op zijn minst extreem te noemen. De gemiddelde temperatuur op de centrale hoogvlakte ligt tussen -50 en -60° Celsius. In de lager gelegen kuststreken is het warmer met een gemiddelde temperatuur tussen -10 en -20° Celsius. Op enkele honderden wetenschappers na is Antarctica onbewoond. Toch krioelt het er van leven, vooral langs de kusten. Antarctica is de thuisbasis van 7 soorten pinguins, ontelbare robben en walvissen. Een ervaring om nooit te vergeten!

Ontdek deze cruise hier >

Ontdek de wereld in stijl met Seabourn

Wenst u te cruisen in alle rust en met de nodige luxe? Kies voor Seabourn!

Troeven : All-Inclusive aan boord, fooien zijn inbegrepen, allemaal mooie grote suites, absolute topgastronomie aan boord, mooie vaarroutes over gans de wereld, slechts 450 passagiers aan boord.

Ontdek de Seabourn aanbiedingen >