U trouwt? Van harte gefeliciteerd!

Zijn jullie bovendien op zoek naar jullie perfecte huwelijksreis of willen jullie trouwen in het buitenland?
Wij maken uw droom waar!

Laat u hier inspireren door onze voorbeeldreizen en ontdek jullie perfecte honeymoon! En onthoud, wij zorgen voor dat tikkeltje meer zodat het een onvergetelijke reis wordt!

BannerHoneymoon

Uw honeymoon, daar maken wij werk van!

Jullie huwelijksreis moet de perfecte afsluiter zijn van jullie bruiloft. Een honeymoon vraagt natuurlijk om romantiek, ontspanning en tijd voor elkaar. Of gaat u liever voor een uitdagende vakantie?

Wij hebben het voor u!

Waarom uw honeymoon boeken bij Jempi Reizen?

♥ Samen met onze Jempi reisconsulent leven jullie toe naar jullie droomreis. Zij werkt alles tot in de puntjes uit en zal zorgen voor nét dat ietsje meer.

♥ Bij boeking ontvangt u een prachtige huwelijksmand met daarin typische honeymoon artikelen, kortingsbon en leuke verrassingen.

♥ Op elke bestemming kunnen wij voor u een fotospecial regelen! Dit wordt een fotoshoot om nooit te vergeten! Jempi regelt het voor u!

♥ Of wilt u trouwen in het paradijs? Jempi Reizen kan voor u een volledig legaal huwelijk organiseren of enkel een onofficiële ceremonie. Of heeft u eerder een vernieuwing van uw trouwgeloften in uw gedachten? Ook dat kan!

3 % korting op uw volgende reis: boekt u ook uw volgende reis bij ons, dan ontvangt u daarop 3% korting!

Uw huwelijkslijst online: jullie boeken jullie reis bij Jempi Reizen en jullie genodigen kunnen online een stukje vakantie kopen. In plaats van de traditionele messenset krijgt u dan bijvoorbeeld een diner bij kaarslicht, een namiddag zwemmen met dolfijnen of een Thaise massage cadeau!

 Inspiratie voor een onvergetelijk huwelijksaanzoek!

Ben je op zoek naar een onvergetelijk huwelijksaanzoek? Contacteer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en ontvang onze tips! Dit wordt een moment om nóóit te vergeten!