Nog aan het twijfelen tussen verschillende bestemmingen? Of nog niet zeker welk hotel jullie voorkeur geniet? Lees hier de ervaringen van onze honeymooners en laat u leiden door hun indrukken en tips!

Waren jullie zelf op honeymoon met Jempi Reizen en hebben jullie een echte aanrader van één van de bezochte hotels / een uitzonderlijk honeymoonexcursie die jullie iedereen zouden aanraden / de huwelijkslijst? Aarzel niet om ons deze dan op mail te zetten zodat wij dit hier aan onze toekomstige honeymooners-to-be kunnen delen!

Annemie en Alexander gingen op huwelijksreis naar Mauritius en deden een combinatie van 3 verschillende hotels om de pracht van het eiland te ontdekken.  

Dankzij Jempi beleefden wij een fantastische huwelijksreis! 
Mauritius is een prachtig eiland met een waaier aan mogelijkheden. Op aanraden van onze reisagente Elke boekten we een wagen waarmee we het eiland op eigen houtje konden verkennen. Hierbij kregen we documentatie en een prachtig uitgestippelde route.

We logeerden in drie verschillende hotels. Allemaal waren ze even prachtig en kregen we de voordelen van een pas getrouwd koppel. Ook de canyoning activiteit was tot in de puntjes geregeld...

Hun service voor, tijdens en na de reis kom je zelden nog tegen. Kortom, Jempi kan je voor de volle 200% vertrouwen als het aankomt op een deugddoende en goed geplande vakantie!

Tanja deed haar man Luc voor hun huwelijksverjaardag een trip naar de paradijselijke Malediven kado!  

Dag Elke,
Onze vakantie hier zit er bijna op, de hoogste tijd dus om jou een berichtje te sturen. We hebben elke dag 30 à 32 graden, dus van het weer alvast niks te klagen.
Ook de resort is volledig naar verwachting.  Kamer is ruim en comfortabel, bediening heel vriendelijk en overvloedig aanwezig. Het eten heel lekker, in het bijzonder de Indische en locale keuken. Voor ons is de all inclusive ruim voldoende: keuze qua eten en drinken, cano, pedalo, snorkelmateriaal, sunsetcruise, ....en maar goed ook want als je iets buiten de all inn wilt doen zijn de prijzen (belachelijk) duur. Voor ons dus een prima geslaagde vakantie, nog een paar dagen genieten en dan vliegen we terug naar het koude België :(. 

Hartelijk dank voor je reisadvies en tot later.
Groetjes,
Luc, Tanja en Zita 

Februari 2015 - Verblijf in Vivanta By Taj - Coral Reef

Bieke en Christophe kozen als honeymoon een rondreis in Bali. Dit was de ideale bestemming om hun droomwensen te vervullen, want zij wensten een combinatie van actie / cultuur en rust.

Dag Elke,
Bedankt voor de mooie uitstippeling van onze Balireis, het was super! Gids+chauffeur waren super en altijd heel stipt.
Hieronder nog een korte bespreking van de hotels waar we verbleven hebben (punten die we gegeven hebben is in functie van de prijs-kwaliteit) 
...

Dus samenvatting is dat we een superreis gehad hebben (onder perfecte weersomstandigheden)! Bedankt voor het in elkaar steken van deze reis.

Groetjes,
Bieke en Christophe

Juli 2014