Feel free!

Vritomartis is een naturistisch vakantieoord met een unieke ligging in Kreta op een schiereiland met uitzicht op de Libische Zee. Hier verblijft u in een ontspannende en aangename sfeer waar er ook plaats is voor de formule "kleding optioneel" (onafgezien van het feit dat de meeste van de gasten overtuigde naturisten zijn). Dankzij deze formule zullen ook de gasten die voor het eerst een naturistenoord bezoeken, zich nooit onwennig of buitenstaander voelen.

Uw tweede huis aan zee

Leopold5 bevindt zich in het hartje van Oostende met zicht op het Leopoldpark. We bieden u vier luxe, design appartementen aan met hotelservice, elke met hun eigen stijl. U kan er ontsnappen aan de dagelijkse stress in een mooi en rustig kader op wandelafstand van strand en zee.

Een onvergetelijke ervaring!

Stijlvol genieten in Saint-Paul de Vence

Bent u op zoek naar een design hotel in een impressionante streek? Dan heeft Jempi Reizen deze topper voor u in aanbod. Stijlvol ingerichte kamers, schitterende uitzichten, prachtige tuin met zwembad, vriendelijk personeel, strategische ligging bij heel wat steden (Nice, Cannes, Monaco, ...). Kortom: a little peace of heaven!